• SPAÇI MONUMENT KULTURE, POR I BRAKTISUR

    Kategorizimi i burgut të Spaçit me statusin “Monument Kulture” i kategorisë II-të, gjatë tranzicionit nuk e ka ndaluar dorën e njeriut ta dëmtojë, ta grabisë pjesë – pjesë për skrap dhe kështu, të zhduk detaje e prova të jashtëzakonshme të historisë së këtij vendi vuajtjesh dhe sakrificash njerëzore. Nisma të shumta e premtime periodike për kthimin […]