• NJË DITË NË SPAÇ

    Në këtë kategori gjeni të pasqyruar detaje dhe informacione të një ditë të zakonshme në burgun e Spaçit. Kohën e lirë të limituar të dënuarit e kalonin në dhomat e fjetjes duke biseduar me njëri-tjetrin për tema të zakonshme, torturat që ishin pothuajse të përditshme, për problemet, por edhe për poezitë apo krijimet e tyre që kishin filluar […]