• LUGINA E MBIJETESES

      Para vitit 1968 Shqipëria komuniste njihte dy lloj burgjesh: ato të izolimit dhe kampet e punës. Burgu i Spaçit u ndërtua si eksperiment brutal që i bashkon këto dy elemente. Pozicioni i tij ishte unik, në mes të maleve dhe në mjedis të ashper, në formë hinke dhe me nivelin më të lartë të […]