• HERONJTE E SPAÇIT

    Historia e Spaçit mbart një listë të gjatë vrasjesh, ekzekutimesh, etj, por referuar revoltës 1973 po publikojmë aktin kryesor të dhënë nga gjykata speciale. Gjykata e Lartë e Republikës Popullore të Shqipërisë dënoi me vdekje (me pushkatim) Dervish Bejko, Pal Zefi, Hajri Pashaj dhe Skënder Daja. Po kështu u ridënuan me 15 vjet heqje lirie Demir […]