• ARRATISJA NGA FERRI DHE TORTURA

    Kampi – burg i Spaçit, përveç pozicionit jo të favorshëm gjeografik për të lejuar arratisjen, kishte edhe një survejim të jashtëzakonshëm me polici dhe ushtri speciale. Disa të burgosur politikë tentuan, disa arritën ta kalojën barrierën e parë, por në çdo rast u kapën dhe u ekzekutuan për tu bërë shembull për të burgosurit e tjerë. Sistemi […]